Dameklip

Dameklip på Østerbro

Frisør MHaar har mange års erfaring med dameklip og farvning. Vi lægger meget vægt på at holde os opdaterede med den nyeste viden inden for nye trends, stilarter og farver. Derfor kan vi give dig en værdifuld service, hvor vi finder den bedste frisure til dig baseret på din person, ansigtsform og ønsker, kombineret med den nyeste ekspertise inden for frisørfaget.

Vi går meget op i at rådgive og inspirere vores kunder til en god løsning hos os. Dette går vi meget op i, fordi nogle kunder kan være i tvivl om, hvilken dameklip og farve, der passer bedst til dem – eller er frisk på at prøve noget nyt. Dog er det dine ønsker, der er det vigtigste hos os. Derfor kan du føle dig tryg ved at sætte dig i en af vores frisørstole, hvor vi vil give dig præcis den dameklip og/eller farvning, som du ønsker.

Opsætning af hår

Professionel dameklip og farve

Hos Frisør MHaar sætter vi pris på, at vores kunder føler, at de har fået en professionel og god kvalitetsoplevelse hos os, når de skal have lavet en dameklip og/eller farvning. Derfor sætter vi en stor ære i, at vores kunder går fra salonen fuldt tilfredse med deres nye dameklip og/eller farvning. For at tage skridtet videre hen mod den bedste kvalitetsoplevelse, har vi derudover indrettet vores salon med de bedst mulige forudsætninger for en hyggelig atmosfære, hvor du selvfølgelig også får en forfriskende drik eller god kop kaffe. På den måde ønsker vi, at vores kunder slapper helt af imens vi ordner deres hår, så de får følelsen af afstressethed og en hyggelig stund. Vores kunders velvære og tilfredsheden med deres dameklip er, hvad der betegner værdien for Frisør MHaar.

Vil du gerne booke en tid?

Dit besøg skal være en kvalitetsoplevelse fra du kommer til du går. Ønsker du at booke en tid til en dameklip, farvning, extensions eller en helt fjerde frisørbehandling  hos os på Østerbro i København, kan du booke tid ved at trykke på knappen nedenunder, eller du kan ringe på tlf. 31 46 93 75 eller skrive til mhaar@gmail.com.