Herreklip

Herreklip

Herreklip på Østerbro

Frisør MHaar udfører mange herreklip på Østerbro. Vi har mange års erfaring med herreklip og farvning, hvilket gør os til en yderst konkurrencedygtig frisør. Vi lægger meget vægt på at være opdaterede om de nyeste trends, farver og stilarter til mænd. Derfor kan vi give dig en fyldestgørende service, hvor vi finder den flotteste frisure til dig baseret på din ansigtsform og ønsker.

Det er vores erfaring, at mænd ofte ved, hvordan de vil have deres herreklip og/eller farvning. Det er altid vores kunders ønsker, der er det vigtigste hos os. Dog går vi meget op i at inspirere og rådgive vores kunder i andre muligheder, som kan gå hen og være den helt rigtige form for frisure. Uanset om du er klar på at prøve noget nyt eller beholde den frisure du har i forvejen, skal du være helt tryg ved at sætte dig i en af vores frisørstole, hvor vi vil give dig en professionel herreklip og/eller farvning.

herreklip

Klassiske og moderne herreklip hos os

Selvom vi hele tiden følger med moden inden for moderne herreklip, er klædelighed den vigtigste ting at kunne forstå og respektere. Derfor udfører vi både klassiske og moderne herreklip og/eller farvning alt efter, hvad der klæder vores kunders ansigt og person, og hvad vores mandlige kunder selv ønsker.

Hos Frisør MHaar er det ikke kun en herreklip, der kan være med til at bedømme, om vi har ydet et tilfredsstillende resultat. For os skal det være hele kvalitetsoplevelsen ved at komme i vores salon, der er gældende. Vores kunders velvære og deres tilfredshed med deres herreklip er, hvad der betegner værdien for Frisør MHaar. Derfor kan alle vores kunder forvente en professionel herreklip eller andet frisørbehandling, en sublim service og en forfriskende drik eller smagfuld kop kaffe.

Trænger du til en herreklip?

Hvis du er på udkig efter en frisør på Østerbro i København, der kan give dig en herreklip lige efter dine ønsker, er du kommet det rigtige sted hen. Du kan booke en tid ved at trykke på knappen nedenunder, eller du kan kontakte os på tlf. 31 46 93 75 eller e-mail mhaar@gmail.com.