Extensions

Extensions

Extensions på Østerbro

Hos Frisør MHaar er extensions vores speciale. Vi lægger stor vægt på, at de extensions, som vi laver, har en lang holdbarhed, ikke ødelægger håret og er hår af fineste kvalitet. Derfor er vi autoriseret Hairtalk frisør, da Hairtalk extensions er den mest skånsomme metode på markedet, der giver de mest naturlige resultater.

Vi har en del års erfaring og ekspertise med Hairtalk extensions, og vi bliver løbende opdaterede med ny viden og kurser inden for denne metode. Derfor kan du trygt sætte dig i frisørstolen hos os, hvis du ønsker hårforlængelse eller mere fyldigere hår med extensions af bedste kvalitet. Hairtalk extensions kan bruges til mange formål, hvad enten du ønsker lange, bølgende lokker, stramme opsætninger eller en glat page. Derudover har Hairtalk extensions et unikt og ultratyndt tapesystem til påsætning, hvilket betyder, at disse extensions også kan bruges af dig, der måtte lide af sygdomme i hår eller hovedbund.

Opsætning af hår

Lang holdbarhed med Hairtalk extensions

Med Hairtalk extensions kan vi skabe fantastiske frisurer og flotte forvandlinger, der holder længe. Denne metode har en holdbarhed på op til seks måneder med tre oprykninger. Derudover er Hairtalk et meget fleksibelt system, da dit eget hår ikke sætter nogen begrænsninger for brugen af disse extensions, hvilket nogle andre metoder gør. Takket være det skånsomme tapesystem, kan Hairtalk extensions blive påsæt i selv det fineste eller tyndeste hår.

Hairtalk extensions er ikke overfladebehandlede, hvilket giver den bedste forudsætning for at falde i med dit naturlige hår. Derudover findes disse extensions i adskillige farver og nuancer, så du skal ikke være bekymret for, at vi ikke finder den nuance, der passer til dit hår. Besøg gerne Hairtalks hjemmeside her, hvor du kan se en masse før/efter billeder og udtalelser fra både kunder og andre autoriserede frisører.

Skal du have extensions?

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores ekspertise med Hairtalk extensions, dameklip eller en anden frisørbehandling, eller ønsker du at booke en tid hos os på Østerbro i København, kan du ringe på tlf. 31 46 93 75 eller skrive en e-mail til mhaar@gmail.com. Du kan også booke en tid online på knappen nedenfor.