Børneklip

Børneklip

Børneklip på Østerbro

Frisør MHaar lægger vægt på, at der skal være plads til alle i salonen, og derfor udfører vi naturligvis også børneklip. Vi har mange års erfaring med børneklip, og er en foretrukken børnefrisør på Østerbro og København.

Det kan nogle gange være problematisk at få børn til frisøren, da det kan være svært for dem at sidde stille. Dog har vi hos Frisør MHaar tillært os nogle erfaringer, så en børneklip er en behagelig oplevelse hos os. Om det er første, anden eller tiende gang dit barn skal have en børneklip, står vi klar med en behagelig oplevelse, da vi har erfaring med alle aldersgrupper fra babyer til store børn.

børneklip

Behagelig børneklip hos os

Når vi udfører en børneklip, er vores mål, at det har været en god oplevelse for barnet. Derfor tager vi os tid til børnene, og møder dem på et niveau, hvor de forstår, hvad der skal ske. Vores erfaring er, at jo mere de ved om processen, jo mere fokuserede er de omkring deres børneklip. På den måde har vi de bedste forudsætninger for, at en børneklip hos foregår stille og roligt.

Hos os er børneklip en tillidssag, både mellem barnet og os, men også mellem os og forældrene. Derfor er der selvfølgelig plads til, at i gerne må sidde med og få en snak og en forfriskende drik eller kop kaffe, når jeres barn skal have en børneklip. Det er vores erfaring, at barnet er mest tryg, når mor eller far sidder sammen med dem. På den måde oplever barnet helt trygge rammer, når de skal have en børneklip. I kan også få en dameklip eller herreklip samtidigt med, at jeres barn får en børneklip. Se en samling over alle vores frisørbehandlinger her.

Vil du booke tid til børneklip?

Hvis du ønsker en snak med os om dit barns børneklip, eller ønsker at booke en tid, kan du trykke på knappen nedenfor. Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 31 46 93 75 eller kontakte os på tlf. mhaar@gmail.com.